Leren loslaten?

Herken je dit?

  • Gevangen voelen
  • Spanning in je lijf
  • Behoefte om uit te breken

Zet vandaag nog stappen om te leren loslaten!

Hoe kan Haptotherapie jou helpen om te leren loslaten?

Ben je ook zo druk in je hoofd en voel je de druk om daar ook steeds naar te handelen. Stress kennen we allemaal wel. Je lichaam komt op spanning, je hebt een gehaast gevoel, je hart klopt sneller en je reageert gespannen naar anderen.

Hoe kun je dit anders aanpakken en leren loslaten? Ken je ook het verlangen om met aandacht in het hier en nu te zijn en je aan het eind van de dag voldaan te voelen? Maak een afspraak voor een sessie…

Je stressklachten kunnen ook langdurig van aard zijn en leiden tot overspannenheid. Je kunt het allemaal niet meer aan, je hebt onverklaarbare symptomen, barst snel in huilen uit of je hebt een kort lontje. Je voelt je overtroffen door wat er om je heen gebeurd. Je wilt het liefst de regie terug in eigen handen. In de haptotherapie leer ik je om naar je lijf te luisteren en zo keuzes te maken waar je achterstaat zodat je eigen vitaliteit terugkomt. Kijk hoe we samen een traject aan kunnen gaan om hier handen en voeten aan te geven.

Leren Loslaten - Haptotherapie Arnhem
Melanie luistert heel goed naar je, zowel fysieke klachten als wat er verder nog speelt in je leven en gaat er mee aan de slag. Fijne praktijkruimte, ik beveel haar aan!
Lizanne Jacobs

Hier komt een stukje tekst over het verloop van het proces en de therapie en uiteindelijk het resultaat

 

Haptotherapeut Arnhem

Resultaten Haptotherapie

  • Meer gevoel van ruimte
  • Inzicht in waar en wat je remt
  • Je eigen beweging kunnen volgen

Ik wil ook deze resultaten behalen

Haptotherapie moet je echt ervaren
Melanie Hulsegge
Haptotherapeut Arnhem

Het gezicht achter Haptotherapie voor jou

Tijdens mijn studie Pedagogiek werd ik gegrepen door het boek “ Het lichaam liegt nooit ” van Ted Troost. Hij schreef dat hij middels aanraking veel conflicten en problemen tussen lichaam en geest heeft opgelost, dit leek me zo bijzonder. Ik nam me voor dat als ik later oud en wijs was ik zelf Haptotherapie zou gaan studeren. Gelukkig heb ik niet gewacht en ben ik meteen na mijn studie Pedagogiek de opleiding Haptonomie  bij Synergos in Amersfoort ingedoken.

Naast mijn eigen praktijk voor haptotherapie in Arnhem ben ik docent voor de basisopleiding Haptonomie van Synergos Amersfoort. Het lesgeven zit in mijn bloed en ik voel me gezegend dat ik mijn passie voor Haptonomie mag combineren met lesgeven aan eerstejaars en haptonomie studenten.

WhatsApp chat