Haptotherapie voor jou

Haptotherapie voor jou

Door haptotherapie kom je dichter bij jezelf. Haptotherapie gaat over leren luisteren naar je lichaam en daarmee je gevoel. We voelen de hele dag door alleen zijn we ons daar niet zo bewust van. Haptotherapie is erop gericht hier weer meer zicht op te krijgen en je dichter bij jezelf te brengen. Door meer zicht te hebben op wat goed en niet goed voelt krijg je meer invloed op je eigen leven en de keuzes die je wilt maken.

 

Item over haptotherapie in LifestyleXperience op RTL4.

Alles wat je ervaart is ook letterlijk voelbaar ergens in je lijf. Maar wat voel je nou eigenlijk? Voel je warmte of kou, of een bepaalde spanning ergens in je lijf? Ben je bang, blij, boos of verdrietig? Het je meer bewust worden van wat je in je lijf voelt en het benoemen van lichamelijke spanningen of ontspanningen die verband houden met achterliggende gevoelens en emoties dat is waar haptotherapie zich op richt. In de sessies gaan we ontdekken wat jouw grondpatroon is. Hoe ga jij om met de invloed van je omgeving en hoe werkt dat bij jou intern. Om zo jouw eigen invloed te vergroten.

Haptotherapie is erop gericht je mogelijkheden te vergroten. Om je nieuwe ervaringen te laten opdoen, waardoor je weer verder kunt in je leven. Dat er weer ruimte komt om keuzes te maken in plaats van dat het je overkomt. Beter in contact bent met je gevoel. Verdriet kunt verwerken. Dat je in staat bent je te openen voor anderen. Lief kunt hebben, maar ook contacten kunt begrenzen waar ze voor jou niet meer fijn voelen. Dat je authentieker in het leven kunt staan. Als de mens die jij werkelijk bent en vanuit wat jij echt wilt…

Voor meer informatie over de therapeut klik dan hier: Over Melanie

WhatsApp chat