Boek een sessie

Een sessie kan bestaan uit een gesprek en/of oefeningen in de praktijk ruimte in Arnhem. We gaan ook aan de slag op een massagebank waar je middels aanraking gevoelservaringen opdoet. In de haptotherapie zijn het vaak de lichaamservaringen die je nieuwe inzichten verschaffen.

Ik werk ook graag met oefeningen die je thuis kan doen, zodat je deze ook in je dagelijkse leven kan oefenen en toe kan passen. Je wordt je dan nog meer bewust van je eigen gevoelens, beleving en gedrag.

In een eerste kennismaking onderzoeken we je vraag in relatie tot jouw ontwikkeling en bespreken we of haptotherapie passend is. Voor de intake hebben we zo ‘n 3 sessies nodig, waarin we gezamenlijk een behandelplan opstellen. De duur van een haptotherapie traject is wisselend en afhankelijk van jouw behoefte en vraag.

Tarief
Een individuele sessie duurt ca. 50 minuten en kost €95,-

Een relatie-sessie duurt ca. 75 minuten en kost €125,-

Een traject voor haptonomische zwangerschapsbegeleiding bestaat uit 6 bijeenkomsten en kost €100,- per keer

Sessies worden mogelijk deels vergoed door je zorgverzekeraar uit de aanvullende zorgverzekering. Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig.

Voor meer informatie over de therapeut klik dan hier: Over Melanie

Je kunt tot 48 uur van te voren afspraken kosteloos telefonisch annuleren.

Ik ben lid van de VVH- Vereniging voor Haptotherapeuten registratie nr. 710A. Op de site van de VVH kun je een overzicht vinden welke zorgverzekeraars haptotherapie vergoeden of je kan bij je zorgverzekering met behulp van mijn AGB-code vragen of er een vergoeding is voor mijn sessies. Agb-code:90060448

Meer lezen over de privacy policy en klachtenprocedure van Melanie Hulsegge

Neem contact op

WhatsApp chat